Din advokatbyrå i Borås


Behöver du komma i kontakt med en jurist i Borås eller en advokat i Borås? 

Birkhammar Advokatbyrå är en specialiserad advokatbyrå i Borås med ett team av skickliga jurister som har stor kompetens inom sina respektive områden. Vi erbjuder juridisk rådgivning i Borås i bland annat familjerätt, socialrätt, migrationsrätt och brottmål. Våra jurister i Borås arbetar med passion och engagemang för att hjälpa dig att uppnå dina mål.

Varför ska du välja oss?

Vi förstår att det kan vara en utmaning att välja rätt advokatbyrå, särskilt om man inte har erfarenhet av rättsliga spörsmål. Det finns många faktorer att överväga, som till exempel byråns specialisering, erfarenhet, tillgänglighet och kostnader. Att hitta en advokatbyrå som kan erbjuda den rätta kombinationen av kompetens, erfarenhet och service är viktigt för att få den hjälp och rådgivning man behöver.

Vår moderna advokatbyrå har som mål att ge våra klienter den bästa möjliga juridiska rådgivningen och stödet. Vi tror på en personlig och kundorienterad approach i vårt arbete. Vi är lyhörda inför våra klienters behov och arbetar tillsammans med dem för att hitta de bästa lösningarna som passar deras unika situationer. Vi förstår att rättsliga frågor kan vara komplicerade och stressiga, så vi strävar alltid efter att ge våra klienter en trygg och professionell upplevelse genom hela processen.

När du anlitar oss kan du vara säker på att du inte bara har en enskild jurist som hanterar ditt ärende, utan du har hela vårt team bakom dig. Genom att arbeta tillsammans kan vi erbjuda den högsta kompetensen på varje del av ditt ärende och säkerställa att vi hittar de bästa lösningarna för dig. Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och ta det första steget mot att få den hjälp du behöver.

Byråns specialisering

Byråns jurister arbetar inom en rad olika verksamhetsområden. Vi arbetar bland annat med familjerätt, socialrätt, migrationsrätt och brottmål. Till exempel kan vi hjälpa och företräda dig i frågor om vårdnad, boende och umgänge. Vi hjälper till i ärenden som rör asyl, förvar, återkallelse av uppehållstillstånd, familjeanknytning och arbetstillstånd. Om du har blivit utsatt för brott kan du begära oss som ditt målsägandebiträde. Om du blivit misstänkt för brott kan du begära oss som din offentliga försvarare. Vi åtar oss även uppdrag som offentliga biträden inom LVU/LVM/LPT/LRV.

Kontor i Borås

Vårt kontor i Borås är beläget på Lilla Brogatan 19 – 21.

ledamot_adv_samfund

e-post:

info@birkhammar.se

ring oss på:

010 - 30 30 450

våra kontor:

Kungsportsavenyen 3, GöteborgLilla Brogatan 19-21, BoråsSandvägen 2, VäxjöBatterivägen 12, TrollhättanBorgmästargränd 1D, JönköpingHans von Kantzows väg 50, HallstahammarOlof Palmes gata 29, StockholmSkruvgatan 7, MalmöÅgatan 43, LinköpingNorra drottninggatan 28, UddevallaVerkstadsgatan 11G, HerrljungaTransportgatan 4, Örebro