Har du blivit utsatt för brott?

Ett målsägandebiträde har som uppgift att ta tillvara målsägandens intressen, det vill säga den som har blivit drabbad av ett brott och på så sätt vara ett stöd under förundersökningen och rättegången.

Vi kan hjälpa till med uppehållstillstånd, arbetstillstånd, anhöriginvandring, visum och medborgarskap.

På Birkhammar Advokatbyrå är vi specialiserade på att hjälpa och företräda vårdnadshavare i frågor om vårdnad, boende och umgänge rörande barn. Vi biträder föräldrar som ombud vid tvist i domstol rörande barn men erbjuder också konsultationer om du behöver rådgivning eller har funderingar kring barnens situation och hur man kan lösa den på bästa sätt.

Behöver du ett juridiskt ombud? Birkhammar Juristbyrå tar emot klienter från hela landet och förordnas regelbundet av myndigheter och domstolar. Vi åtar oss uppdrag som offentligt biträde och även ställföreträdare för barn/unga.

ledamot_adv_samfund

e-post:

info@birkhammar.se

ring oss på:

010 - 30 30 450

våra kontor:

Lilla Brogatan 31, BoråsSven Hultins gata 9 C, GöteborgÖstra Storgatan 9, JönköpingAdelgatan 21, MalmöMunkerödsvägen 4A, StenungsundStorgatan 82A, VäxjöOlof Palmes gata 29, StockholmVästgötegatan 7, NorrköpingNorra Kungsgatan 1, GävleKlostergatan 9, UppsalaNabbenbergsvägen 2, VänersborgHans von Kantzows väg 50, HallstahammarStora Torget 3, Linköping